fbpx
Сьогодні
09:44 01 Жов 2021

Саакашвілі заявив, що прибув до Грузії: у МВС Грузії про це не знають

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі написав у соцмережах, що прибув до Грузії.

"Доброго ранку Грузіє, вже з Грузії через вісім років", – написав Саакашвілі, якого цитують грузинські ЗМІ, передає "Інтерфакс-Україна".

У свою чергу в МВС Грузії журналістам заявили, що не мають інформації про перебування Саакашвілі на грузинській території.

Як повідомляла Рубрика, екс-президент Саакашвілі написав у соцмережах, що має намір прибути в Грузію авіарейсом Київ-Тбілісі ввечері 2 жовтня, коли голосування на місцевих виборах буде завершено.

Також представники влади заявляють, що чекають Саакашвілі, щоб доставити його в тюрму. Грузинська прокуратура обвинувачує Саакашвілі за кількома кримінальними статтями, за двома з яких колишнього президента засуджено.

Нагадаємо, навесні 2020 року після призначення Саакашвілі головою виконавчого комітету Національної ради реформ в Україні Грузія відкликала свого посла для консультацій, він повернувся до Києва майже після року перерви.

Після того напруги у відносинах між країнами неодноразово додавали заяви Саакашвілі стосовно політичної ситуації в Грузії невдовзі перед парламентськими виборами. В МЗС України наголосили, що Михеїл Саакашвілі у своїх коментарях не представляє позицію України.

Раніше Саакашвілі дав три поради Зеленському.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: