fbpx
Сьогодні
22:41 01 Жов 2021

Разумков про відставку: У мене немає конфліктів, це робиться штучно

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков запросив депутатів з фракції "Слуга народу" зустрітися з ним особисто і почути відповіді на питання, які їх цікавлять.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна 24".

Так, Разумков зазначив, що перш ніж ініціювати його відставку депутатам варто було б послухати самого спікера парламенту.

"Я і до колег звертаюся, мені точно не за що ховати очі. Я готовий дискутувати з будь-яких питань з ними. За кожну свою дію я готовий відповідати. Але коли це відбувається за моєю спиною – це виглядає, м'яко кажучи, непорядно", – сказав Дмитро Разумков.

Дмитро Разумков також заявив, що запрошує всіх депутатів монобільшості на зустріч фракції. Там він готовий відповісти на будь-які питання щодо своєї діяльності за останні два роки.

"В понеділок, о 18:00, я дам кожному відповідь на будь-які запитання щодо моєї діяльності за два роки.Хтось сьогодні розповідає про принципи і конфлікти – у мене немає ніяких конфліктів з тими, з ким я пройшов досить довгий шлях за ці два роки. Якщо хтось хоче його влаштувати – це вже інше питання. Але це робиться штучно", – заявив Разумков.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: