fbpx
Сьогодні
13:15 30 Вер 2021

Нардепи від “Європейської солідарності” не голосуватимуть за відставку Разумкова

Співголова парламентської фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко зазначила, що народні депутати "Європейської солідарності" не будуть голосувати за відставку Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Про це вона повідомила у Фейсбук, повідомляє Рубрика.

"Ми не голосували за призначення Разумкова, то ж і за відставку не голосуватимемо. У війні жаб і мишей участі не беремо. Наш бій – це бій за Україну", – зазначила Геращенко.

Водночас вона зауважила, що "Разумков, як перший номер списку, разом із Зеленським несе повну відповідальність за весь цей треш, який вони привели в Раду".

"Під час виборчої кампанії 2019 року Разумков узяв на себе ключову публічну роль, такого віце-президента, презентуючи Зеленського. Перемога Зеленського – це консенсус олігархів і їх олігархічних каналів, але Дмитро був голосом цієї кампанії. Та віддаю йому належне – ставши спікером ВР, він намагався зберегти бодай мінімальну незалежність від Банкової. До нашої фракції, особливо на початку роботи парламенту цього скликання, він був упереджений… Але все ж опозиція мала слово. Різницю зі Стефанчуком ми всі вже відчули. І це ламання парламенту через коліно дуже подобається Банковій", – додала Геращенко.

За її словами, "Разумкова звільняють фактично за створення політичного іміджу".

Як повідомляла Рубрика, сьогодні, 30 вересня, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що очільник фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія ініціював збір підписів за відкликання його з посади спікера. За словами Разумкова, народні депутати сьогодні ж отримають підписні листи про відкликання його з посади.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: