fbpx
Сьогодні
18:30 30 Вер 2021

Вийшов офіційний трейлер комедії-квесту "Де гроші": відео

В Україні презентували трейлер та постер пригодницької комедії-квесту «Де гроші», яка вийде в прокат 21 жовтня.

Про це пише Нове українське кіно.

Сюжетна лінія

За сюжетом піаніст-авантюрист Міша, щоб знайти гроші на визволення друга з-під арешту, влаштовується працювати до старої власниці таємничого будинку-квесту.

Але він не знає, що питання «Де гроші?»? цікавить не тільки його. Всі в цьому будинку шукають гроші.

Актори стрічки

Головні ролі комедії-квесту виконують:

  • українська акторка театру та кіно Ада Роговцева («Вічний поклик», «Чоловіки є чоловіки», «Сага»),
  • співак та актор Михайло Хома (Dzidzio) («Зірки за обміном», «Dzidzio Перший раз»),
  • актори Сергій Либа («Dzidzio Контрабас»),
  • співачка та акторка Анна Буткевич («Спадок брехні»).

Серед касту акторів також багато відомих зірок театру, кіно й шоу-бізнесу: Ахтем Сеітаблаєв, Віктор Андрієнко, Володимир Остапчук, Олексій Тритенко, Юрій Горбунов, Володимир Задніпровський, Євген Сморигін, Назарій Гук, Любов Тимошевська, Наталя Холоденко, Юлія Магдич, Діма Варварук та інші.

Шукати "Де гроші" будете навіть ви. Що відомо про зйомки?

У новій квест-комедії "Де гроші?" від Михайла Хоми, який відомий як DZIDZIO, зіграла легендарна Ада Роговцева, Юрій Горбунов, Анна Буткевич, сам Михайло Хома та інші не менш талановиті актори. 

Фільм зняли за 23 знімальних дня, і команда вже навіть приступила до монтажу. "РУБРИКА" побувала на"екваторі" зйомки, і важливо відзначити, що ми були вражені не тільки майстерністю акторів, а й масштабними декораціями. Але про все, як завжди, по черзі. 

За сюжетом фільму в будинку головної героїні, яку зіграє Ада Роговцева, заховані гроші, і всі, хто потрапив в цей будинок, мріють тільки про одне: знайти їх. І піаніст, якого грає Михайло Хома, і спокуслива хатня робітниця Рита — героїня Анни Буткевич, і інші герої потрапили в будинок з однією метою — кожному з них потрібні гроші. 

квест-комедія

Що таке квест-комедія?

Квест-комедія, за словами Хоми, — унікальний жанр: "Ми ангажуємо глядачів шукати гроші разом з нами, — каже він. — Де гроші — вічне питання, ми будемо шукати їх до останнього, і вони будуть там, де ви не могли собі уявити!" — заінтригував Хома. Актор навіть провів екскурсію кімнатами будинку, всередині якого відбувається головна дія. За його словами, кожен предмет в інтер'єрі грає свою роль. 

квест-комедія

Щоб зняти фільм, Михайло разом з продюсером Анатолієм Безухом відвідали не одну квест-кімнату в Києві — там вони по крихтах збирали ідеї для майбутнього фільму. Тепер кінокартину знімають в одному з найбільших павільйонів студії Довженка площею 1650 квадратних метрів. За задумом сценаристів, дії відбуваються в будинку, повному загадок і таємних тунелів та інших секретів. Художник-постановник Макс Німенко разом зі своєю групою запропонував концепцію і так створили будинок-квест з 15 кімнат, в якому рухаються стіни, опускаються стелі, з'являються і зникають таємні кімнати. 

Де гроші

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: