fbpx
Сьогодні
16:04 30 Вер 2021

У "Голосі" заявили, що завдяки Разумкову Рада працює за правилами

Спікер працює на весь парламент, і на коаліцію, і на опозицію, його головне завдання – зробити так, щоб правила, які існують в парламенті, регламент, були дотримані.

Про це на телеканалі «Україна 24» заявила народна депутатка з фракції «Голос» Кіра Рудик.

«Відносно позиції фракції «Голос», ми неодноразово заявляли, що позиція спікера – це не позиція ставленика «слуг народу». Це людина, яка працює на весь парламент – і на коаліцію, і на опозицію. Його головне завдання – зробити так, щоб правила, які існують в парламенті, регламент, були дотримані. За два роки роботи ми бачили, що пан Разумков надавав опозиції все ті права, які прописані в регламенті, і не допускав відкритого свавілля. Коли він був на лікарняному, ми бачили, що парламент відразу почали ламати через коліно, ламати регламент. Так не повинно бути», – зазначила Рудик.

Вона наголосила, що українці вибирали народних депутатів, щоб вони працювали за правилами і відстоювали їхні інтереси.

«Чому монобільшість вважає, що може нехтувати цим, і повністю підминати під себе все, що відбувається у Верховній Раді? Фракція «Голос» зі свого боку не бачить причин, щоб голосувати за його відставку, ми вважаємо, що він виконує свої завдання добре. Більш того, ми підтримували ініціативи по боротьбі з кнопкодавством, і зараз воно переможене. Я вважаю це великим досягненням, в тому числі пана спікера», – заявила депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: