fbpx
Сьогодні
09:24 30 Вер 2021

В Одесу зайшов перший за два роки міжнародний круїзний лайнер

До Одеського морського порту 28 вересня зайшов перший за два роки міжнародний круїзний лайнер – теплохід SeaDream II під прапором Багамських островів. Більшість пасажирів – громадяни Канади і США.

Про це повідомляє "Укрінформ".

«Круїзний лайнер SeaDream II пришвартувався до 15 причалу морського вокзалу. На його борту 65 мандрівників, переважно громадяни США та Канади. Це перший захід міжнародного круїзника після 2019 року, коли заходи суден з туристами до Одеського порту були скасовані через пандемію СOVID-19», – зазначили у пресслужбі порту.

В Одесу зайшов перший за два роки міжнародний круїзний лайнер

За словами керівника адміністрації порту Максима Лапая, круїзний напрямок діяльності порту найбільше постраждав від наслідків пандемії. На 2021 рік було 22 заявки на заходи міжнародних круїзних лайнерів, однак теплохід SeaDream II насправді виявився першим. Утім, можливо, не останній до кінця листопада. На наступний рік порт отримав близько 30 заявок на заходи круїзі.

За мірками круїзного бізнесу SeaDream II вважається невеликим, але розкішним судном, каюти якого вражають своєю елегантною неформальністю, з краєвидом на океан і кухнею світового рівня.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: