fbpx
Сьогодні
15:28 30 Вер 2021

Партія "Голос" не голосуватиме за відставку Разумкова

Партія "Голос" не має претензій до чинного голови Верховної Ради Дмитра Разумкова, тому не голосуватиме за його відставку, у політсилі вважають, що заміна спікера ускладнить роботу опозиції, адже новий представник буде лояльним до монобільшості.

Про це заявила голова партії "Голос" Кіра Рудик в ефірі телеканалу "Прямий", передає УП.

"У нас як у фракції "Голос" немає претензій до пана Разумкова з точки зору,яким чином він виконує свою роботу. Тому, звичайно, ми не будемо голосувати за його відставку. Ми вважаємо, що останній тиждень, коли пан Разумков був на лікарняному, те, що відбувалося у Верховній Раді є соромом та свавіллям і ми бачимо, що якщо зараз знімуть пана Разумкова і призначать когось іншого, більш лояльного до Офісу президента, таке свавілля буде продовжуватися. Парламент будуть "ламати через коліно", – сказала вона.

На думку Рудик, якщо зміна спікера станеться, опозиційні партії матимуть менше можливостей якісно виконувати свою роботу.

Як повідомляла Рубрика, сьогодні, 30 вересня, стало відомо, що фракція "Слуга народу" вирішила розпочати збір підписів за відкликання з посади спікера парламенту Дмитра Разумкова. З відповідним листом про це до Разумкова звернувся голова фракції СН Давид Арахамія.

Опозиційні фракції раніше заявляли, що не підтримують ідею про заміну Разумкова на посаді голови ВР.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: