fbpx
Сьогодні
16:14 29 Вер 2021

Зеленський братиме участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад

У четвер, 30 вересня відбудеться засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при президентові.

Участь у заході візьме глава держави Володимир Зеленський, повідомляє Офіс президента.

"У четвер, 30 вересня, о 13:00 президент України Володимир Зеленський візьме участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при главі держави", – зазначили в ОП.

Як повідомлялося, попереднє засідання Конгресу місцевих та регіональних влад відбувалося спільно із засіданням Національної реформи 29 липня.

У березні глава держави затвердив Положення про Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові, згідно з яким він є консультативно-дорадчим органом, а серед основних його завдань – сприяння ефективному завершенню реформи місцевого самоврядування та налагодження ефективної взаємодії державних органів, моніторинг суспільно-політичних і соціально-економічних процесів, що відбуваються в державі на регіональному та місцевому рівнях.

3 червня головою Палати місцевих влад Конгресу було обрано Львівського міського голову Андрія Садового, його заступниками – мерів Житомира та Дніпра Сергія Сухомлина та Бориса Філатова.

8 червня головою Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад обрано очільника Одеської ОДА Сергія Гриневецького, а його заступниками – очільників Миколаївської облради Ганну Замазєєву й Чернівецької ОДА Сергія Осачука.

29 липня керівника Офісу Президента Андрія Єрмака обрано головою президії Конгресу місцевих та регіональних влад при главі держави.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: