fbpx
Сьогодні
22:20 29 Вер 2021

Геращенко очолить Офіс з питань бізнесу

English version here

У Міністерстві внутрішніх справ створять Офіс з питань захисту бізнесу "для ефективнішої комунікації в справі захисту підприємців". Його координатором назначили колишнього заступника Авакова Антона Геращенка.

Про це повідомив глава МВС Денис Монастирський, якого цитує пресслужба відомства

"Я ухвалив рішення про створення у структурі МВС Офісу з питань захисту бізнесу. Його координуватиме радник Антон Геращенко. Відповідальним за захист бізнесу буде перший заступник Євгеній Єнін. Від Нацполіції в Офіс увійдуть голова НПУ Ігор Клименко та заступник керівника Головного слідчого управління НПУ Сергій Пантелєєв. Загальний контроль за роботою цієї структури лишаю за собою", – сказав очільник МВС.

Відомо, що цей Офіс створять "для більш ефективної комунікації в справі захисту підприємців". Також Монастирський наголосив, що коли вдасться захистити бізнес на належному рівні, тоді і вдасться привабити інвестиції. За його словами, це призведе до збільшення податків, а після цього можна "буде просити про перегляд зарплат правоохоронним органам".

Нагадаємо, що після відставки Арсена Авакова з посади міністра МВС Антон Геращенко 4 вересня пішов з посади заступника міністра внутрішніх справ.

Згодом Геращенко отримав посаду радника міністра внутрішніх справ.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: