У Тернополі запустили муніципальні патрулі на електромобілях

20 вересня для потреб працівників управління муніципальної інспекції передано у користування два сучасних електромобілі.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада, передає Рубрика.

Зазначається, що електрокари сприятимуть ефективнішому та оперативнішому інспектуванню міських парків та прибережної смуги з метою виявлення порушників Правил благоустрою Тернопільської громади чи природоохоронного законодавства.

"Ці електроавтомобілі призначені для того, щоб працівники муніципальної інспекції мали можливість оперативно об'їхати територію усіх міських парків, набережну Тернопільського ставу, де це необхідно. Електрокари не передбачені для затримання чи перевезення порушників, лише для пересування інспекторів. Вони є абсолютно легкими, безпечними для навколишнього середовища і можуть проїжджати більше 100 кілометрів з максимальною швидкість 45 км/год. Дякую представникам ТОВ «Корсал» за передані автомобілі. Це є ще одним чудовим прикладом соціально-відповідального бізнесу і спільної роботи на благо Тернополя", – розповів міський голова Сергій Надал.

Як відзначає начальник управління муніципальної інспекції Ігор Максимів, ці електромобілі допоможуть ефективно і швидко працювати, виносити постанови чи оформляти адмінпротоколи на порушників, незважаючи на погодні умови.

Зазначається, що основним завданням управління муніципальної інспекції у Тернополі є взаємодія з Національною поліцією та іншими правоохоронними і контролюючими структурами з питань попередження і профілактики порушень правопорядку на території Тернопільської міської територіальної громади.

Управління вживає заходів для охорони парків, водних об'єктів Тернопільської громади, об'єктів благоустрою та комунального майна.

Свіжі дописи

  • Новини

Головнокомандувач ЗСУ показав авіаудари по місцях зосередження особового складу росіян

Військові Збройних сил України завдали ударів по місцях зосередження російських загарбників. Про враження цілей у… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Воїни ЗСУ знищили ще понад 1300 окупантів та 37 артсистем

Минулої доби, 28 квітня, Сили оборони ліквідували ще понад 1300 загарбників, таким чином загальні втрати… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Війська рф понад 300 разів били по Запорізькій області: є порений та руйнування 

Загарбники впродовж доби 346 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 10 населених… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Генштаб: Сили оборони відбили 55 атак противника на Авдіївському напрямку

Українські військові утримали позиції та відбили штурми російських військ на Херсонському напрямку. Також ЗСУ відбили… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

У столиці Грузії проходить черговий протест через закон про “іноагентів”

У неділю, 28 квітня, в Тбілісі проходить акція протесту проти законопроєкту про "іноагентів" під гаслом… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Старшокласникам викладатимуть курс “Агросфера”: навіщо це рішення

За сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України"(Проєкт USAID) експерти громадської організації СвітОсвіт створили навчальний шкільний… Читати більше

Sunday April 28th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.