fbpx
Сьогодні
11:51 25 Вер 2021

Зеленський посилив свою охорону після нападу на Шефіра, - ЗМІ

Фото Reuters

Президент Володимир Зеленський після нападу на свого першого помічника Сергія Шефіра посилив свою охорону – збільшений кортеж з сигнальними маячками рухається на великій швидкості. 

Про це пише УП.

Так, на Обухівській дачі помітили оновлений кортеж президента Зеленського. Тепер він їздить із сиренами та мигалками, на великій швидкості, а також збільшилась кількість машин.

Також було опубліковано документ, згідно з яким глава Нацполіції Ігор Клименко наказує з 25 вересня по 8 жовтня перевести особовий склад кримінальної поліції та слідчих підрозділів на посилений режим роботи "у зв'язку із загостренням криміногенної обстановки на території держави, пов'язаної з учиненням тяжких кримінальних правопорушень, у тому числі із застосуванням вогнепальної зброї, та які викликали в суспільстві значний резонанс, з метою проведення профілактичних заходів для її стабілізації".

Згідно з цим наказом, поліцейські працюватимуть понаднормово, але не більше 12 годин на добу та 6 днів на тиждень.

Довідка

22 вересня у Київській області обстріляли автомобіль Шефіра. В результаті водій, який віз посадовця, зазнав поранень і перебуває в лікарні.

За інформацією МВС, в автомобіль влучило понад 10 куль. Постріли буди здійснені з лісу з автоматичної зброї по ходу руху автомобіля. Зокрема Національна поліція розглядає, що замах був здійснений з метою тиску на керівництво держави і дестабілізація політичної ситуації.

За фактом обстрілу автомобіля першого помічника президента відкрите кримінальне провадження – з попередньою кваліфікацією "замах на вбивство двох і більше осіб" (ст. 115 ККУ).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: