fbpx
Сьогодні
16:52 25 Вер 2021

ТСК щодо "вагнерівців" викликає Бутусова на допит

Глава тимчасової слідчої комісії Верховної Ради у справі «вагнерівців», депутатка від Слуги народу Мар'яна Безугла викликала на допит журналіста Юрія Бутусова, який раніше оприлюднив нібито свідчення ексглави ГУР Міністерства оборони Василя Бурби щодо зриву спецоперації проти «вагнерівців» через витік інформації з Офісу президента.

Про це Безугла написала у Facebook.

«Викликаю Юрія Бутусова на заслуховування. Час і місце буде повідомлено. Настав час відповідальності за сказане, зроблене і зламане», — написала глава ТСК.

Вона також зазначила, що викладена Бутусовим у пості «версія того, що вчора говорив на засіданні ТСК В. Бурба не відповідає дійсності».

Безугла прагне з'ясувати звідки у журналіста інформація з засекреченого засідання ТСК:

«Джерело вказується, як "за даними джерел ЦЕНЗОР.НЕТ" Які джерела? Були присутні члени ТСК і В.Бурба. Це єдині джерела інформації, про те, що було вчора. Засідання "грифоване". Підпадає під Закон про держтаємницю. Це кримінальна відповідальність. Не думаю, що Василь Васильович буде давати фейковий варіант державної таємниці. … Чи ж просто Бутусов взяв і написав свою попередню версію, аби якось, ну хоч якось "приліпитися" до роботи ТСК? Хто він, свідок, інструмент чи свідомий агент російської спецоперації з дезінформації в Україні? Будемо розбиратися», — йдеться у пості нардепки.

Нагадаємо, що Бутусов заявив, що Бурба підтвердив витік інформації з ОПУ щодо "вагнерівців".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: