fbpx
Сьогодні
09:26 25 Вер 2021

Окупанти в ОРДЛО проводять масштабні навчання із залученням цивільних, - розвідка

Фото Reuters

Командування російських окупаційних військ проводить масштабні мобілізаційні командно-штабні навчання із залученням цивільних сил та резервістів на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

Про це у Facebook повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

"Російське окупаційне командування на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях нарощує інтенсивність бойової підготовки у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК. На цьому тижні противник розпочав масштабні мобілізаційні командно-штабні навчання із залученням цивільних сил і засобів та призваних на збори резервістів", – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, відповідно до плану бойової підготовки Південного військового округу ЗС РФ збори з резервістами у цьому році проводяться у два етапи: підготовчий (21-25 вересня) та заліковий (4-8 жовтня).

Водночас під керівництвом російських інструкторів проводяться інтенсивні заняття у артилерійських, танкових, мотострілецьких, розвідувальних та інженерно-саперних підрозділах з виконанням стрільб зі штатної зброї, водіння бойових машин та з розвідувально-диверсійної підготовки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: