fbpx
Сьогодні
19:25 24 Вер 2021

У КМДА відреагували на розслідування "Схем" про заволодіння островом у Києві

Photo rbc.ua

Київська міська влада заявляє, що всі острови Києва знаходяться у власності громади столиці і ніколи не передавалися в приватну власність.

Про це заявили в КМДА, коментуючи розслідування програми "Схеми".

Відносно гідроспоруд, які за даними ЗМІ були передані у власність київського юриста, в КМДА заявили, що "системності набуває робота так званих" чорних реєстраторів ".

У свою чергу фігурант розслідування, ексглава поліції Києва і новоспечений заступник голови КМДА Андрій Крищенко написав в Facebook, що "законів України не порушував і до припущень, які прозвучали на його адресу, не причетний".

"Сьогодні ж я звернуся в Національне антикорупційне бюро України в максимально стислі терміни провести повну і неупереджену перевірку інформації, викладеної журналістами, з подальшим оприлюдненням її результатів громадськості. Законів України я не порушував. І до припущень, що пролунали на мою адресу, не причетний. Тому, як людина публічна, я, як ніхто, зацікавлений в оперативному та неупередженому розслідуванні ", – написав він.

Нагадаємо, у розслідуванні програми "Схеми" повідомлялося, що ряд причалів і дамб на Дніпрі і Оболонському острові площею майже 150 тисяч квадратних метрів стали власністю київського юриста Костянтина Бойко, який пов'язаний з призначеним новим заступником Кличко Андрієм Крищенко. Правам власності сприяло листа з Нацполіціі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: