fbpx
Сьогодні
09:27 24 Вер 2021

У Києві учасникам АТО та ООС нададуть пільги на паркування

Фото unsplash.com

У Києві нададуть пільги на користування місцями для паркування учасникам антитерористичної операції на сході України, Операції Об'єднаних сил та членам сімей загиблих осіб, які мали статус учасників бойових дій.

Як повідомляє пресслужба Київради, відповідне рішення підтримав 81 депутат, передає Рубрика.

"Необхідно зменшити економічний тиск та створити додаткові умови соціального захисту для осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, брали безпосередню участь в антитерористичній операції, Операції Об'єднаних сил. Важливо визнавати їх особливі заслуги перед державою й українським народом, та надавати право на безкоштовне паркування при користуванні місцями для паркування у місті Києві", – зазначив депутат Київської міської ради, член постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрій Порайко.

За його словами, метою прийняття цього рішення є розширення наявного обсягу соціальних пільг для осіб, які є учасниками бойових дій, членів сімей загиблих осіб, які мали статус учасників бойових дій, передбачених чинним законодавством України, шляхом надання пільг при користуванні місцями для паркування.

Рубрика:
Авто Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: