fbpx
Сьогодні
18:41 24 Вер 2021

До програми "Доступна іпотека 7%" вже долучилося 17 банків, - Шмигаль

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль наголосив на важливості посилення інвестиційної складової програми "Доступні кредити 5-7-9%".

Як повідомляє Урядовий портал, він дав завдання Міністерству фінансів спільно з очільниками областей опрацювати механізми її вдосконалення.

"Наше завдання — щоб програмою доступних кредитів активніше користувалися підприємці, які створюють робочі місці та стимулюють розвиток економіки", — зазначив Денис Шмигаль.

Також очільник Уряду відзначив ефективність президентської програми здешевлення вартості іпотечних кредитів "Доступна іпотека 7%".

"На сьогодні іпотечні кредити видають уже 17 банків. Підписано 847 кредитних договорів на загальну суму понад 722 млн грн. Програма працює, і ми маємо розвивати її далі — не лише в містах-мільйонниках, але й у невеликих містах — аби більше українців могли отримати доступне та якісне житло", — підкреслив прем'єр-міністр.

Учасники наради також порушили питання забезпечення адміністрування процедур, необхідних для податкової амністії. Денис Шмигаль звернувся до Державної служби фінансового моніторингу та Національного банку України з проханням дати роз'яснення для фінансових установ щодо роботи нового закону.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: