fbpx
Сьогодні
23:21 24 Вер 2021

Арахамія назвав точку неповернення у відносинах з Разумковим

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що, якби голова Верховної Ради Дмитро Разумков не підтримав скорочений розгляд законопроекту про олігархів, це стало б точкою неповернення для його відносин з фракцією.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, Разумков зараз перебуває на лікарняному після зараження коронавірусом. Під час спілкування з журналістами в кулуарах Верховної Ради Арахамія розповів, що продовжує спілкуватися з головою парламенту, але не питав його позицію з приводу законопроекту.

На думку Арахамії, Разумков би не став голосувати за законопроект, якби був присутній на засіданні, і це було б «точкою неповернення».

«Я думаю, що Разумков не підтримав би таку процедуру [скорочений розгляд законопроєкту]. Це була б фінальна точка навантаження у наших розбіжностях. Це означало б, що повернення до миру немає, а поки — є, поки все ще нормально», — сказав він.

Раніше глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія натякнув на відставку Разумкова. Сам голова ВР заявив, що не планує зараз у відставку, проте допускає, що у нардепів є можливість його звільнити 226 голосами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: