fbpx
Сьогодні
19:54 23 Вер 2021

Клієнти сервісних центрів МВС зможуть використовувати е-паспорти в "Дії"

Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ (МВС) запровадили послугу шерингу документів через додаток "Дія".

Про це повідомила пресслужба Головного сервісного центру МВС.

Згідно з повідомленням, сервісні центри МВС спільно з Міністерством цифрової трансформації запровадили новий функціонал – шеринг документів. Відтепер відвідувачі сервісних центрів МВС під час замовлення та отримання адміністративних послуг можуть пред'являти електронний паспорт у застосунку "Дія" та поділитися цифровою копією документа.

За словами першого заступника Головного сервісного центру МВС Юрія Смольянінова, ця послуга полегшить роботу адміністраторам центрів та збереже час відвідувачам.

У пресслужбі пояснили, що застосунок "Дія" дає можливість ділитися копіями цифрових документів та перевіряти їх дійсність в декілька кліків.

Для того, аби поділитися копією е-паспорта відвідувачі мають відкрити документ у застосунку "Дія", натиснути на нього та обрати штрих-код після чого надати цей штрих-код адміністратору або продиктувати йому тринадцятизначний код. Надалі необхідно підтвердити запит для передачі даних.

Завдяки цій процедурі виконуються відразу дві функції: електронна ідентифікація особи та передача копії електронних документів адміністратору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: