fbpx
Сьогодні
18:13 22 Вер 2021

Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового засідання в четвер

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового засідання у четвер, 23 вересня, о 16:00.

Про це написала його прессекретарка Ольга Туній у Facebook.

"Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання на вимогу 165 народних депутатів позачергового засідання парламенту в четвер, 23 вересня, о 16:00. На порядку денному – чотири законопроєкти, що стосуються питань оподаткування та фіскальної політики", – зазначила вона.

Згідно з розпорядженням, народні депутати на позачерговому засіданні розглянуть проєкти законів №2644 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відміни норм, які передбачають посилення фіскального тиску шляхом розширення сфери застосування реєстраторів розрахункових операцій", №2645 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо відміни норм, які передбачають посилення фіскального тиску шляхом розширення сфери застосування реєстраторів розрахункових операцій", №3853 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зміни підходу у визначенні обсягу доходів для застосування спрощеної системи оподаткування" та №3993 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо спрощення обліку доходів фізичних осіб-підприємців".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: