fbpx
Сьогодні
16:25 21 Вер 2021

Кремль "не сприймає" заяви Туреччини про невизнання "виборів" в окупованому Криму

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Кремль "не сприймає" заяви Туреччини про невизнання "виборів" в Думу на окупованому півострові.

Про це він сказав журналістам, цитує ТАСС.

"Ми не сприймаємо такі заяви і ми відкрито про це говоримо нашим турецьким колегам. Тема Криму – це тема, по якій наші позиції діаметральним чином розходяться. Ми шкодуємо в зв'язку з такою позицією Туреччини, але сподіваємося, що з часом буде проявлена ​​політична воля, і Туреччина змінить цю свою позицію, просто віддаючи данину правді і реальному стану справ", – сказав Пєсков.

Пєсков додав, що Туреччина все одно є партнером Росії, і це "не повинно бути перешкодою для розвитку двосторонніх відносин".

Як повідомляла Рубрика, МЗС Туреччини заявило, що Туреччина не визнає незаконну анексію Криму і вибори до Державної Думи Росії, що відбулися 17-19 вересня 2021 року.

Довідка

Раніше про невизнання виборів в Криму заявили Польща та Велика Британія.

Після виборів до російської Деждуми ЄС заявив, що ніколи не визнає результати російських виборів в незаконно анексованому Криму, а залучення мешканців непідконтрольних Києву українських територій на Донбасі суперечить Мінським угодам.

Глава дипломатії ЄС вважає, що вибори в Росії пройшли з серйозними порушеннями, а події з переслідування опозиції, що їм передували, призвели до обмеженого вибору громадян.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: