fbpx
Сьогодні
16:35 20 Вер 2021

Железняк заявив, що нардепи з об'єднання "Справедливість" співпрацюють з Офісом Президента

Лідер фракції "Голос" Ярослав Железняк стверджує, що двом депутатам-мажоритарникам його фракції (з об'єднання "Справедливість") Кабінет Міністрів виділив кошти на виборчі округи, від яких вони балотувалися до Верховної Ради.

Про це він зазначив у Facebook.

"Ідеться мінімум про двох депутатів – Галину Васильченко та Наталію Піпу, – яких було обрано за мажоритарними округами Львівщини. На жаль, ця інформація повністю підтвердилася. Якимось дивом 20 серпня 2021 року рішенням КМУ №975 їм виділили мінімум 20 млн грн на обрані об'єкти за новим механізмом отримання лояльності депутатів – "інфраструктурної субвенції", – написав Железняк.

Железняк також повідомив, що члени нещодавно створеного в рамках фракції "Голос" об'єднання "Справедливість" ходять до Офісу президента України. "Їх часто бачать в офісі. "Слуги народу" про це часто говорять", – зазначив він.

На думку Железняка, про співпрацю депутатів зі "Справедливості" з Офісом президента України свідчать і голосування у Верховній Раді, зокрема за бюджетну декларацію. "Коли, крім "Слуги народу" і традиційно лояльних депутатських груп, додали свої голоси шість депутатів від "Справедливості", – зазначив лідер фракції.

Він прогнозує, що найближчими тижнями можна буде побачити багато таких показових голосувань, починаючи від додаткового виділення грошей на округи в бюджеті 2021/2022 років і закінчуючи важливими для Офісу президента України законами та кадровою ротацією. "І все таємне стане явним. Зокрема, реальні мотиви руйнування фракції та спроби захоплення посад у партії "Голос" останні дев'ять місяців", – наголосив народний депутат.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: