fbpx
Сьогодні
14:19 20 Вер 2021

Зеленський нагородив п'ятьох працівників Луганського університету імені Шевченка

Фото ОПУ

Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами та почесними званнями працівників Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Відповідний указ №475/2021 від 20 вересня опублікований на сайті глави держави.

Як зазначається в документі, нагороди присвоєно за "вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку висококваліфікованих фахівців, багаторічну плідну наукову, педагогічну діяльність та з нагоди 100-річчя від заснування Луганського національного університету імені Тараса Шевченка".

Президент, зокрема, нагородив орденом «За заслуги» III ступеня завідувача кафедри алгебри та системного аналізу університету Анатолія Жучка, орденом княгині Ольги III ступеня – завідувача кафедри української філології та загального мовознавства Катерину Глуховцеву, медаллю «За працю і звитягу» – директора навчально-наукового інституту економіки та бізнесу Валерія Хмеля.

Крім того, почесне звання «Заслужений працівник освіти України» присвоєно проректорові Леоніду Ваховському та директорові навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму Віктору Дрелю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: