fbpx
Сьогодні
13:40 20 Вер 2021

"Слуга народу" наразі не ініціюватиме процедуру відкликання Разумкова, — Корнієнко

Народні депутати від парламентської фракції "Слуга народу" наразі не ініціюють процедуру відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

Про це голова партії "Слуга народу", перший заступник голови парламентської фракції Олександр Корнієнко повідомив на брифінгу після засідання Погоджувальної ради, повідомляє "Укрінформ".

"Є процедура відкликання Голови Верховної Ради. Вона досить чітко виписана. Я думаю, що в той момент, коли депутати захочуть таке ініціювати, вони це ініціюють. Наразі у нас немає ні ініціаторів такої процедури, ні підписних листів", – зазначив Корнієнко.

За його словами, неетично обговорювати питання відкликання людини з посади, коли вона перебуває на лікарняному.

Корнієнко також зауважив, що, оскільки Разумкова на посаду спікера висунула "Слуга народу", перед його імовірним відкликанням має відбутися розмова із представниками політичної сили.

Як повідомлялося, у деяких ЗМІ кілька місяців поспіль поширюється інформація, що незабаром нібито планується заміна Голови Верховної Ради.

Водночас Дмитро Разумков заявив, що не триматиметься за посаду, якщо народні депутати ініціюють його відкликання з посади Голови Верховної Ради.

Також зазначимо, що нині Разумков продовжує перебувати на самоізоляції через захворювання на COVID-19.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: