fbpx
Сьогодні
09:06 20 Вер 2021

Президент Польщі Дуда планує зустрітися із Зеленським під час Генасамблеї ООН

фото: Офіс президента

У рамках перебування на 76-й сесії Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку президент Польщі Анджей Дуда зустрінеться з кількома президентами, зокрема з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє канцелярія президента Польщі, передає "Укрінформ".

Як зазначається у програмі, увечері (за місцевим часом) 21 вересня у приміщенні генконсульства Польщі у Нью-Йорку планується зустріч президентів Дуди, Зеленського, а також президента Молдови Майї Санду та прем'єра Грузії Іраклія Гарібашвілі.

Під час перебування у США Дуда також зустрінеться з президентами Бразилії, Монголії, Туреччини, Чорногорії, Литви, Латвії та Естонії, а також представниками керівних органів ООН.

Як раніше повідомив посол Польщі при ООН Кшиштоф Щерський, під час свого виступу на 76-й сесії Генеральної Асамблеї ООН Дуда зверне увагу на потребу міжнародної солідарності, а також наголосить на тому, наскільки важливим для миру у світі є дотримання міжнародного права.

Як повідомляла Рубрика, президент Володимир Зеленський візьме участь у Генеральній асамблеї ООН, де виступить із промовою. Він також матиме низку двосторонніх зустрічей з лідерами інших держав, з представниками міжнародних організацій, зокрема, з генеральним секретарем ООН, з представниками бізнесу, інвесторами та з українською громадою у США.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: