fbpx
Сьогодні
16:17 20 Вер 2021

У Румунії футболісти виходитимуть на поле із безпритульними тваринами

Федерація футболу Румунії вирішила, що протягом усього року на кожному матчі чемпіонату першого дивізіону гравці виходитимуть на поле з безпритульними собаками на руках. Так хочуть сприяти усиновленню тваринок і турботливому ставленню до них.

Про це повідомляє Рубрика, з посиланням на Ruetir.

Стартував проєкт на команді Динамо – Бухарест. Надалі усі команди першого дивізіону виходитимуть на поле із тваринами з притулку.

Дебют проєкту, який називається "Заповніть порожнечу у вашому житті", відбувся на матчі між командами ФКСБ і Динамо. Це вийшло досить символічно, адже румунське Динамо кличуть на прізвисько "червоні собаки", а їхню емблему прикрашають вівчарки.

Як будуть усиновлювати собак

Тварини, яких вивели на поле, мешкають у комунальному розпліднику у Бренешті. Кожен із песиків має на шиї хустку з іменем. Відтак, якщо хтось на стадіоні чи по телевізору закохається у одну з цих собак, вони можуть зв'язатися з гарячою лінією, зазначеною на екрані чи на табло і почати процес свідомого прийняття тварини у родину.

У рамках проєкту задля турботи про спокій тварин на стадіонах заборонятимуть петарди та димові шашки протягом усього матчу.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: