fbpx
Сьогодні
09:52 17 Вер 2021

В українських McDonald’s у 2022 році з'являться веганські бургери

Бургери з котлетою з рослинного м'яса McPlant з'являться в українських закладах McDonald's уже у 2022 році.

Про це повідомляє видання Ubr.ua з посиланням на слова комунікаційниці компанії в Україні Алесі Муджирі.

Бургери McPlant спочатку протестують в окремих закладах різних регіонів України. До основного меню страву додадуть, якщо тестовий запуск виявиться успішним.

У компанії зазначають, що таке рішення пов'язане з тим, що в Україні тільки невелика частка людей споживає рослинне м'ясо.

Веганські котлети для українських ресторанів McDonald's робитимуть у компанії Beyond Meat.

Наразі компанія намагається створити рецептуру рослинної котлети спеціально для України, оскільки в кожній країні їх готують по-різному. Наприклад, у Великій Британії такі бургери повністю веганські, а у Австралії до складу бургерів входять деякі продукти тваринного походження — яйця, молоко та сир.

Довідка

Бургери McPlant почали продавати в Європі з січня 2021 року.

Першими країнами стали Данія та Швеція. Також страву продають в Австрії й англійському місті Ковентрі. У 2022 році в компанії планують запустити веганські бургери по всій Великій Британії та Ірландії.

Про плани McDonald's виробляти бургери з веганським м'ясом було відомо ще минулого року. Мережа ресторанів створила окремий бренд котлет з рослинного м'яса — McPlant. За словами голови компанії Яна Бордена наразі планують виробляти замінник яловичини, а вже згодом може з'явитись альтернатива й для курятини, свинини та яєць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: