fbpx
Сьогодні
22:10 16 Вер 2021

Кравчук заявила, що на нараді у Зеленського обговорювалося одне кадрове питання

Президент Володимир Зеленський провів з головами профільних комітетів і представниками Кабміну нараду, на якій обговорили законопроект про олігархів (№5599) і наповнення бюджету (№5600).

Про це повідомила заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук, пише РБК-Україна.

"Ми б не хотіли затягувати з розглядом законопроекту про олігархів і ресурсного законопроекту в сесійній залі. Тому ми очікуємо, що на цьому тижні отримаємо позитивні висновки профільних комітетів. Зокрема комітет з нацбезпеки і оборони в п'ятницю повинен прийняти рішення щодо законопроекту №5599", – розповіла Кравчук.

Депутат уточнила, що з понад 1200 поправок, внесених до законопроекту про олігархів, буде враховано близько 200. Вони в основному стосуються уточнень термінології і кардинально не змінюють "архітектуру" законопроекту, додала вона. За її словами, шанси на розгляд цього законопроекту в Раді на наступному пленарному тижні "досить високі".

Вона зазначила, що в ході засідання піднімалося питання про призначення нового голови правоохоронного комітету ВР.

"Ми також очікуємо, що у вівторок ми розглянемо призначення Сергія Іонушаса на посаду голови правоохоронного комітету. Оскільки є ряд важливих законопроектів, які знаходяться на розгляді цього комітету. Потрібно, щоб комітет працював повноцінно. Інших кадрових питань, якихось ротацій в уряді на нараді не піднімався і не обговорювалося", – сказала Кравчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: