fbpx
Сьогодні
11:11 14 Вер 2021

Виробництво безпілотників Bayraktar в Україні: Таран зустрівся з представниками компанії

Міністр оборони України Андрій Таран зустрівся із представниками турецької компанії Baykar Makina та обговорив можливості розміщення виробництва турецьких безпілотних комплексів на території України.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони, передає Рубрика.

"Міністр оборони України Андрій Таран провів зустріч із Халуком Байрактаром – Генеральним директором турецької компанії Baykar Makina, яка здійснює виробництво безпілотних літальних апаратів Bayraktar TB2 для України. Під час заходу було обговорено хід виробництва комплексів на замовлення української сторони та можливості прискорення виконання раніше досягнутих домовленостей. Крім того, розглянуто можливість та перспективи розміщення виробництва турецьких безпілотних комплексів на території України", – йдеться в повідомленні.

У пресслужбі нагадали, що 14 грудня 2020 року міністр оборони Андрій Таран підписав угоди з турецькими компаніями про передачу технологій та виробництво корветів і ударних безпілотних авіаційних комплексів для потреб Збройних Сил України.

Підписання відбулось у рамках візиту турецької делегації на чолі з Президентом Директорату оборонної промисловості Турецької Республіки Ісмаїлом Деміром.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: