Новини

Apple представив новинки на традиційній осінній презентації

Американська компанія Apple сьогодні проводить традиційну вересневу презентацію нових гаджетів.

Одна з найбільш очікуваних новинок – нове покоління смартфонів iPhone.

Що можуть представити на сьогоднішній презентації

Очікується, що сьогодні Apple презентує нову лінійку iPhone 13, бездротові навушники AirPods третього покоління і смарт-годинник Apple Watch Series 7.

Що стосується iPhone 13, то, за даними західних джерел, модельний ряд не відрізняється від попереднього покоління і включатиме iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max. Розміри екранів залишаться колишніми, але сам виріз може стати менше.

Apple Watch Series 7, згідно з прогнозами, отримає кутастий дизайн, дисплей буде більше на 20-30%. Крім того, можуть показати навушники Air Pods 3, які зовні будуть схожі на AirPods Pro.

Що представила Apple восени 2021

iPhone 13: основні характеристики

Зовні дизайн змінився не сильно: корпус так само алюмінієвий на гранях, але екранний виріз став трохи компактніше. Сам дисплей став на 28% вище яскравіше (максимальна яскравість 1200 ніт).

У поколінні iPhone 13 використовується новий процесор A15 Bionic, який на 50% швидше топових процесорів у конкурентів. Чіп має 6 ядер і побудований за 5 нанометровим техпроцесом.

Крім того, оновився дизайн блоку камер. У iPhone 13 і 13 mini тепер більший 12-мегапіксельний сенсор основний ширококутної камери, з розміром пікселів 1,7 мкм і діафрагмою f/1.6. Ультраширококутна камера отримала таку ж роздільну здатність, а також має кут огляду 120 градусів і діафрагму f/2.4.

У компанії стверджують, що в iPhone 13 і 13 mini краща стабілізація, краще світлосила і розмиття фону, що дозволить, в тому числі, знімати відео на професійному рівні. Зокрема, "кінематографічний" режим записує відео в Dolby Vision HDR.

За твердженням Apple, автономність виросла в порівнянні з лінійкою iPhone 12 за рахунок більш ємного акумулятора і нового процесора.

Ціни на iPhone 13 mini в США стартують від 699 доларів, на iPhone 13 – від 799 доларів.

Новий доступний iPad

На презентації показали новий доступний iPad, тобто базову модель. Планшет отримає процесор Apple A13 Bionic, більш потужний, ніж в нинішньому iPad (2020) 8-го покоління.

Дизайн планшета не змінився, але додали нову фронтальну камеру на 12 мегапікселів з кутом огляду 122 градусів. Новий процесор і машинне навчання дозволили інтегрувати функцію Center Stage, яка дозволяє стежити за користувачем під час запису відео.

Ціни стартують з 329 доларів у США за версію 64 ГБ. Старт продажів на наступному тижні.

Apple Watch Series 7

Презентацію нового покоління годинника операційний директор Apple Джефф Вільямс почав з розповіді про нову функцію пристрою: тепер годинник навчився автоматично ідентифікувати поїздки на велосипеді, фіксувати зупинки та падіння.

Дизайн Apple Watch Series 7 дуже схожий на дизайн годинника попереднього покоління, однак новинка має набагато більший екран — на 20%. Ширина рамки навколо дисплея тепер складає лише 1,7 мм. Загальна форма корпусу має "більш м'які, круглі" кути.

В активному режимі екран на 70% яскравіше ніж у попередній моделі. Кнопки інтерфейса збільшені. Тепер екран вміщує на 50% більше тексту. 

Скло екрану стійкий до тріщин. Годинник має захист від пилу за стандартом IP6X і від води. Apple Watch Series 7 має батарею на 18 годин роботи, а зарядка відбувається на 30% швидше. 

Годинник буде доступний в п'яти нових кольорах: алюміній, нержавіюча сталь, титан, а також нові версії Nike та Hermes.

Вартість годинників Apple Watch Series 3 тепер складає 199 дол, Apple Watch SE – 279 дол, Apple Watch Series 7 – 399 дол. Нова модель годинника буде доступна для замовлення пізніше восени.

Свіжі дописи

  • Що відбувається

5 головних рішень тижня — жіночий підрозділ управління БПЛА та окопний РЕБ PARASOL

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України: ✈️ Із уламків… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Російське зло навіть напередодні Великодня не зменшує свого прагнення нести руїни, – Зеленський

Під час вечірнього звернення Президент України Володимир Зеленський наголосив, що сьогодні протягом усієї доби було… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Генштаб: на Авдіївському напрямку захисники відбили 18 ворожих атак, за добу на фронті зафіксовано 74 боєзіткнення

Збройні сили України продовжують утримувати позиції та відбивають штурми російських підрозділів на кількох напрямках. Оперативна… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

У російському полоні перебувають 32 українських медійники: ведуться переговори щодо їх повернення

Виконувач обов'язків міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв заявив, що у російському полоні перебувають 32… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Ракетний удар по Харкову: кількість постраждалих збільшилася до шести осіб

Через сьогоднішній ворожий обстріл Харкова постраждало вже шість людей. Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

У Національному музеї Львова відкрили виставку полотен, на яких українські регіони представлені в жіночих образах

У Національному музеї ім. А. Шептицького у Львові відкрили виставковий проєкт «Україна крізь віки». Виставку… Читати більше

Saturday May 4th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.