Коломойський заявив, що не зацікавлений у поверненні до футболу

Колишній президент ФК "Дніпро" Ігор Коломойський заявив, що не приймає участі в управлінні "Дніпром-1" і не зацікавлений у поверненні до футбольної діяльності.

Про це Коломойський заявив в ефірі програми "Великий футбол".

"Ярославський продав свого часу клуб, але повернувся. Треба було не продавати. Поки я не бачу ймовірності свого повернення в український футбол. Поки така ймовірність нульова. Крім футболу є інше життя, вистачає своїх питань", – сказав він.

У суботу Коломойський був присутній на матчі "Дніпра-1" з "Шахтарем", але сказав, що прийшов на футбол як уболівальник, із друзями.

"Я не сильно скучив за футболом. Звісно, вболівав за "Дніпро". Мені дуже сподобався "Дніпро" Йовічевича. Команда з потенціалом, як і "Шахтар". Я не беру участі в "Дніпрі-1″. Просто запросили з оказією друзі. Я прийшов подивитися. Два роки не було змагань, ковід усіх прибив. Але на баскетбол іноді ходжу", – зазначив олігарх.

"Шахтар при Де Дзербі – команда з великим потенціалом. Але потрібен іще час, він же тільки прийшов. Попереду Ліга Чемпіонів – велике випробування. А в наступному році взагалі не буде прямого попадання, я чув", – сказав Коломойський.

Він зазначив, що зрідка спілкується з президентом "Шахтаря", але у них "є про що говорити, окрім футболу", а з почесним президентом "Дніпра-1" Юрієм Березою не розмовляв уже "півтора-два роки".

"Іноді спілкуємося з Павелком. Але теж вкрай рідко. Спілкуємося більше на футбольні теми, але так особливо немає про що спілкуватися. Останній раз – півроку тому розмовляли. Ковід змішав усі карти. Один одного з днем ​​народження не вітаємо, в такому віці з днем ​​народження не вітають", – сказав Коломойський.

У той же час, Коломойський поміркував про те, що Андрій Шевченко покинув збірну з футболу, і сказав: "Я хочу, щоб збірна поїхала в Катар, я буду вболівати за це, але тим не менше турнірна ситуація так собі"

Довідка

Ігор Коломойський довгий час був президентом "Дніпра", який через багатомільйонні борги був позбавлений професійного статусу в 2018 році.

Свіжі дописи

  • Новини

ДТЕК: з початку повномасштабного вторгнення росія майже 180 разів атакувала українські ТЕС

Від початку повномасштабної російської агресії окупаційні війська вже майже 180 разів атакували українські теплові електростанції.… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Початок тижня принесе Україні тепло до +25 та дощі у деяких регіонах

У понеділок, 29 квітня, майже на всій території України без опадів, окрім південно-східних частин країни,… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Рішення для відбудови: в Ізюмі на Харківщині відновили амбулаторію

В Ізюмі Харківської області завдяки закордонним організаціям відновили амбулаторію №2. Про це повідомила Харківська обласна… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

На київську сцену після прем’єри у бомбосховищі: Миколаївський театр приїжджає з виставою “Проста українська скіфська баба”

У Києві відбудуться гастролі Миколаївського академічного художнього драматичного театру з моновиставою "Проста українська скіфська баба"… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

У британській розвідці проаналізували скасування в росії традиційної ходи “Безсмертний полк”

Уже другий рік поспіль у російській федерації скасовують традиційну ходу "Безсмертний полк" на 9 травня,… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

У столичному “Експоцентрі України” з’явився кримський куточок: навіщо це рішення

За ініціативи української співачки кримськотатарського походження Джамали та фестивалю "Книжкова країна" в Оранжереї "Виставки досягнень… Читати більше

Sunday April 28th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.