fbpx
Сьогодні
11:57 12 Вер 2021

Під Києвом знайшли тіло судді Печерського суду, - ЗМІ

У селі Погреби Київської області знайдено мертвим суддю Печерського суду Писанця Віталія.

Про це повідомляє Свободний, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах.

Повідомляється, напередодні суддя відпочивав разом зі слідчим Солом'янського управління НП Хоменко Є. і адвокатом Онопенко П. Між суддею і слідчим стався конфлікт і бійка.

Як повідомляє Страна, тіло судді лежало на підлозі вітальні будинку, на його одязі були плями бурого кольору. При цьому тілесних ушкоджень на трупі не було.

Померлого суддю направили в Бровари для проведення експертизи та встановлення причини смерті.

Поліція опитала учасників події, які виклали свою версію події. За їхнім твердженням, під час вживання спиртних напоїв між суддею та слідчим Хоменком виник словесний конфлікт.

Роздратований Писанець вдарив слідчого по обличчю рукою, на чому конфлікт був вичерпаний. Заспокоївшись, чоловіки протягом наступних 40 хвилин випивали.

Однак після цього у судді раптово пішла кров з носа, після чого він втратив рівновагу і впав, зачепивши рукою вазу на столі, яка звалилася на підлогу і розбилася. А у Писанця посиніло обличчя.

Хоменко і Онопенко спробували надати йому медичну допомогу. Незабаром до будинку під'їхали син і зять покійного. Вони викликали швидку допомогу і співробітників поліції. Працівники швидкої допомоги констатували смерть Писанця.

Зараз з Хоменком і Онопенком проводять слідчі дії співробітники ДБР. У тому числі перевіряється і достовірність версії, викладеної учасниками подій.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: