fbpx
Сьогодні
21:11 12 Вер 2021

Львів’яни презентують онлайн-сервіс для ОСББ громадам на сході України

Фото: Рубрика

Команда львівського стартапу OSBB.LIFE на початку жовтня презентує громадам на сході України сучасну систему управління та контролю звітності в багатоквартирних будинках.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«На початку жовтня команда львівського стартапу OSBB.LIFE (ГО «Центр Об'єднаних Рішень») вирушить у поїздку на схід України. Упродовж подорожі вони проведуть в 11 населених пунктах Донеччини та Луганщини презентації сучасної системи управління та контролю звітності в багатоквартирних будинках», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, платформа є корисною як для голів ОСББ, так і для мешканців.

«За допомогою чат-бота мешканці мають можливість переглядати звіти зі сплати квартплати, знаходити важливі контакти (наприклад, номер голови ОСББ чи аварійної служби), переглядати інформацію про будинок, отримувати квитанції, комунікувати з головою ОСББ, проходити опитування», – зазначають організатори.

В новому сервісі голова ОСББ отримує доступ до облікового запису на сайті osbb.life. Тут він може автоматично створювати звіти чи вести бухгалтерію. Також йому не потрібно телефонувати кожному мешканцю чи робити загальні збори для обговорення певних питань. Замість цього створює опитування, яке приходить кожному мешканцю через чат-бот.

Відомо, що в рамках поїздки команда розробників проведе презентації в 11 населених пунктах Донеччини та Луганщини, в тому числі в Бахмуті, Вугледарі, Добропіллі, Кураховому, Соледарі, Торецьку, Кремінній, Попасній, Рубіжному, Сєвєродонецьку та Щасті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: