fbpx
Сьогодні
16:05 12 Вер 2021

В Запоріжжі проходить Всеукраїнський фестиваль домашньої консервації

У Запоріжжі 11-12 вересня проходить сьомий Всеукраїнський фестиваль домашньої консервації. Його учасники презентують елітні зразки крафтової продукції.

Про це повідомляє на сторінці фестивалю у Facebook.

«Наші фестивалі – це як парад до Дня Незалежності – з демонстрацією елітних зразків найкращої крафтової продукції, яку ви навряд чи побачите в повсякденності супермаркетного життя… буде багато смачнющої, апетитної та унікальної не лише за змістом, а й за зовнішнім виглядом продукції. І це не тільки консервація, а і крутезні джеми, соуси, меди, сири, пастила, чаї та напої, смаколики, на які неможливо дивитися байдужим оком», – йдеться у дописі.

За інформацією організаторів, на фестиваль приїдуть учасники із міст 7 областей України: Запоріжжя, Києва, Дніпра, Тернополя, Закарпаття, Кропивницького, Маріуполя, Слов'янська, Енергодара, Мелітополя, Бердянська, Токмака та інших міст і селищ.

«Обидва дні буде відбуватися майстер-клас по відкачуванню меду з вулика (без бджіл) з залученням гостей. Активності під час фестивалю: етно-концерт, демонстрація колекції автентичного одягу, малювання «картини фестивалю», козацькі конкурси і забави, безкоштовні майстер-класи з ткацтва і традиційної вишивки, дитячий квест», – обіцяють організатори.

Планують також провести унікальний обряд вінчання за стародавніми українськими традиціями. Під час обряду вінчання планують встановити рекорд України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: