fbpx
Сьогодні
16:26 12 Вер 2021

Безсмертний назвав переговори щодо Донбасу в Мінську програшом української дипломатії

Переговори Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу в Мінську були програшем української дипломатії, оскільки проходили "на майданчику супротивника".

Про це на телеканалі "Україна 24" розповів політик і дипломат, ексучасник Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу Роман Безсмертний.

"Першим місцем проведення переговорів була Женева, Кремль відмовився. І це не добра воля Лукашенка, просто переведення війни на поле битви супротивника. Саме ведення переговорів у Мінську є програшем української дипломатії, я про це кажу з самого початку, починаючи з того, що кожного з нас могли затримати, і це не мало б абсолютно ніяких наслідків", – сказав дипломат.

Безсмертний заявив, що щодо таких людей як він існували кримінальні справи, і тільки особисті домовленості на найвищому рівні дозволяли йому перетинати кордон Білорусі.

"Я не сприймаю тезу про те, що це була добра воля Лукашенка. Переведення переговорів на майданчик супротивника, де він контролює делегацію, прослуховує її, супроводжує тощо", – зазначив він.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: