Новини

ООН запрошує підприємців взяти участь у “Схід-Експо 2021”

Відкрита реєстрація для мікро-, малих та середніх підприємств Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей для участі в щорічній бізнес-події.

Про це повідомляє Східний варіант з посиланням на ПРООН

ПРООН, в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, запрошує мікро-, малі та середні підприємства Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей взяти участь у бізнес-виставці «Схід-Експо 2021».

Мета заходу

«Схід-Експо 2021» сприятиме розширенню ринків збуту та встановленню нових ділових зв'язків серед підприємців. Усі охочі зможуть взяти участь у тематичних дискусіях, удосконалити свої знання про бізнес-процеси на регіональному й національному рівнях та дізнаються про експортні можливості до ЄС та інших країн світу.

Близько 100 компаній матимуть можливість презентувати свою продукцію на виставкових стендах, зокрема товари харчової промисловості, текстилю, кераміки, а також соляні вироби, сувенірна продукція, IT-розробки, інженерне обладнання, 3D-принтери тощо.

Коли?

Проведення заходу заплановано на 13-14 жовтня 2021 року у Києві, залежно від епідеміологічної ситуації у країні. Виставка відбудеться у приміщенні Торгово-промислової палати України (Київ, вул. Велика Житомирська, 33).

Що?

Ярмарок. У межах «Схід-Експо 2021» відбудеться ярмарок, де всі учасники виставки зможуть реалізувати свою продукцію відвідувачам. Ярмарок рекламуватиметься окремо задля залучення до заходу якомога більшої кількості киян та гостей міста. Передбачено онлайн-трансляцію на сторінці ПРООН в Україні у FacebookYouTube та на сайті заходу.

Онлайн-виставка. У розділі «Онлайн-виставка» на сайті «Схід-Експо» та на сайті «Дія.Бізнес» розміщені профілі майже 150 підприємств. У кожному профілі є коротка текстова інформація про компанію, фотоматеріали та відеопрезентація підприємства. Також на зазначених сайтах протягом двох днів буде траснлюватись офлайн-виставка наживо.

Панельні дискусії. Керівництво областей, лідери громад, експерти та місцеві підприємці обговорюватимуть економічне відновлення та інвестиційні можливості на сході України.

Умови участі

Участь у «Схід-Експо 2021» для підприємств є безкоштовною. Програма ООН із відновлення та розбудови миру бере на себе всі витрати щодо оренди виставкової зали, виставкових конструкцій, вантажного транспорту для перевезення обладнання та продукції, організації B2B-перемовин, створення каталогу учасників та рекламної кампанії заходу.

Формати участі

1.   Підприємство бере участь у заході, виставляє свою продукцію у виставковому модулі (2х2/2х3 метри), надає інформацію для каталогу та сайту виставки, бере участь у B2B-перемовинах;

2.   Підприємство надає інформацію для каталогу виставки та бере участь у B2B-перемовинах;

3.   Підприємство лише бере участь у B2B-перемовинах;

4.   Підприємство лише надає інформацію для каталогу виставки;

5.   Підприємство бере участь в онлайн-виставці на сайті (також у комбінації з іншими форматами участі).

Реєстрація підприємців на участь у «Схід-Експо 2021» можлива за посиланням до 15 вересня.

Щоб надати інформацію для каталогу та сайту виставки треба заповнити анкету онлайн.

«Схід-Експо 2021» реалізується у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, Донецькою, Запорізькою, Луганською та Херсонською обласними державними адміністраціями, Донецькою обласною торгово-промисловою палатою та Торгово-промисловою палатою України. Захід організовано у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та Посольства США в Україні.

У 2017-2019 роках, «Схід-Експо» відбувався у Краматорську, СєвєродонецькуКиєві (двічі) та Львові. У 2020 році з огляду на карантинні обмеження, спричинені пандемією COVID-19, захід було організовано онлайн у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України. Загалом виставки відвідали понад 10000 людей, а 260 компаній місцевих виробників презентували свою продукцію. За підсумками заходу 70% учасників встановили ділові контакти з новими партнерами.

Карантинні заходи

З метою захисту здоров'я учасників та відвідувачів, організаторами будуть вжиті необхідні заходи для протидії поширенню пандемії COVID-19 під час проведення виставки, зокрема:

–      безконтактний температурний скринінг усім учасникам та відвідувачам;

–      наявність індивідуального захисту (маски, рукавички) та забезпечення антисептиками учасників та відвідувачів;

–      забезпечення одночасного перебування учасників та відвідувачів заходу з розрахунку не більше однієї особи на 5м2 приміщення та налагодження відстані між встановленими виставковими модулями – не менше 1,5 метри;

–      дезінфекція поверхонь, громадських та службових зон протягом часу проведення виставки.

У разі посилення карантинних заходів з боку уряду, організатори зберігають за собою право перенести виставку на інші дати.

Контактні особи для підприємств

·      Олексій Махніборода, координатор напряму на півночі Донецької області, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 50 450 8732, oleksii.makhniboroda@undp.org

·      Євген Бурлака, координатор напряму на півдні Донецької області та Запорізької області, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 50 353 0975, yevhen.burlaka@undp.org

·      Володимир Іщенко, координатор напряму в Луганській області, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 66 766 9585, volodymyr.ishchenko@undp.org

Довідково

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Свіжі дописи

  • Новини

Білий дім спростував заяви Шойгу про збиття ATACMS російською ППО

Радник Білого дому Джон Кірбі висловив заперечення заявам міністра оборони РФ Сергія Шойгу про начебто… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Експрезидента США Трампа оштрафували на 9 тисяч доларів за дописи в соцмережах

Суддя Нью-Йорка Хуан Мерчан визнав колишнього президента США Дональда Трампа винним у порушенні заборони на… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Зеленський обговорив з Науседою питання повернення з Литви в Україну чоловіків мобілізаційного віку

Президенти Литви Гітанас Науседа та України Володимир Зеленський під час зустрічі у Вільнюсі обговорили питання повернення в… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

В Україні субсидія на неопалювальний сезон для більшості громадян буде перепризначена автоматично

Російська агресія та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям. Проте – навіть… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Перемир’я на Великдень та на період Олімпіади: прогноз речника Повітряних сил ЗСУ Євлаша

Речник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш сумнівається у можливості перемир'я на Великдень та… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Кабмін дозволив ДСНС надавати платні послуги для оцінки відповідності у сфері цивільного захисту

Уряд ухвалив рішення, яке матиме вагоме значення для відновлення. Так, сьогодні, 30 квітня, Кабінет Міністрів… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.