fbpx
Сьогодні
17:43 10 Вер 2021

Уруський відвідав "Південне", аби обговорити створення ракетного озброєння для України

Віцепрем'єр-міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський у КБ "Південне" провів нараду щодо реалізації програми розвитку ракетної техніки та ракетно-реактивного озброєння.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Нарада відбулася за участі Голови Державного космічного агентства України Володимира Тафтая та керівників підприємств ракетної кооперації з усієї України. Обговорювалися ключові питання щодо розгортання комплексу заходів зі створення нових зразків ракетного озброєння.

"Минулого місяця під час засідання РНБО України було ухвалено ряд важливих рішень в оборонній сфері, одне з яких стосувалося розвитку ракетного озброєння до 2031 року. На сьогодні є принципова позиція української влади щодо подальшого нарощування зусиль зі створення та постачання у війська ракетного озброєння власного виробництва. Витрати для реалізації цих планів складатимуть понад 200 млрд грн до 2031 року. Це питання перебуває на особистому контролі Президента України і потребує особливої уваги", – зазначив під час наради віцепрем'єр-міністр України Олег Уруський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: