fbpx
Сьогодні
09:12 10 Вер 2021

Українська армія може визволити Донецьк та Луганськ, якщо отримає таку команду, - Данілов

Фото ОПУ

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що українська армія може визволити окупований Донецьк та Луганськ, якщо отримає таку команду.

Про це Данілов заявив в ефірі "Право на владу", передає Рубрика.

"Наша армія може виконати будь-яке завдання. І те, що наші хлопці виконували в Афганістані, то жодна країна світу не змогла виконати те, що наші армійці (спецоперацію з евакуації громадян – ред.). Якщо сьогодні наш верховний головнокомандувач дасть команду взяти Донецьк і Луганськ, то вони можуть це зробити. Але, що робити з тими десятками і сотнями тисяч людей, які можуть загинути? Хто за це буде нести відповідальність?", – сказав він.

Данілов запевнив, що українська армія відповідає на обстріли російських найманців. Він наголосив, що відповіді є такими, що противник запрошує "тиші" після цього.

Як повідомляла Рубрика, 9 вересня окупанти обстрілювали мирні населені пункти вздовж лінії розмежування із застосуванням заборонених видів озброєння. Всього за добу в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 12 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: