fbpx
Сьогодні
22:34 09 Вер 2021

Тищенка можуть виключити з "Слуги народу" за бійку з Леросом, — нардеп

Фото: пресслужба "Слуги народу"

Питання про виключення нардепа Миколи Тищенка з фракції "Слуга народу" може бути розглянуто на засіданні фракції.

Про це на каналі "Україна 24" сказав депутат від "Слуги народу" Олександр Качура.

"У нас є регламентні процедури, ми це питання обговоримо. Мені соромно за дії окремих колег. Ми в парламентсько-президентській республіці живемо, де потрібно з'ясовувати стосунки відповідно до регламенту. Думаю, що якщо буде необхідність, ми розглянемо це питання (про виключення Тищенко — ред.) на наступному засіданні фракції", — сказав Качура.

Водночас нардеп вважає, що в конфлікті винен і позафракційний депутат Гео Лерос.

"Друге. Парламентський комітет встановить провину, і моя особиста позиція з цього приводу — що все-таки, давайте будемо чесними, не можна і так діяти з точки зору букви закону, і коли виступають під час розгляду питання і озвучують інші якісь речі, це теж не передбачено регламентом", — сказав Качура.

Як повідомляла Рубрика, у Верховній Раді сталася бійка. "Слуга" Тищенко силою припинив виступ свого колеги Гео Лероса (позафракційний), який з трибуни парламенту звинуватив президента Володимира Зеленського та ОП у зриві операції українських спецслужб по затриманню "вагнерівців".

Спікер парламенту Дмитро Разумков кілька разів закликав припинити бійку, однак його не почули і він оголосив перерву в пленарному засіданні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: