fbpx
Сьогодні
10:32 09 Вер 2021

"Не маю жодного відношення", - нардеп Клочко про нерухомість матері

Народний депутат від "Слуги народу" Андрій Клочко заперечує свою причетність до того, що його 70-річна матір за роки його депутатства стала власницею майна приблизно на 14,5 мільйонів гривень, – каже, їй допомагає його сестра.

Про це він написав у Фейсбук, передає Рубрика.

"Я – повнолітня людина, з батьками не мешкаю вже 14 років, маю свою сім'ю. До придбання нерухомості, про яку повідомили журналісти, не маю жодного відношення. Це стосується лише моєї мами і моєї сестри. Щось коментувати за них вважаю некоректним. Я не спілкуюся з батьками і сестрою щодо будь-яких фінансових питань. Вони, так само, як і я, повнолітні й дієздатні люди, щоб самостійно вирішувати питання щодо купівлі-продажу нерухомості.

Моя сестра допомагає мамі, вона є забезпеченою людиною і має медичний бізнес, її чоловік очолює місцеву філію міжнародної компанії. Вони здатні забезпечити себе і здійснювати операції з нерухомістю без моєї допомоги і тим більше – згоди", – зазначив нардеп.

За словами Клочка, його мама і сестра продали помешкання, що знаходилися в їхній власності, і купили інші – додавши власні накопичення та його "подарунок", який він зробив ще 2018 року, продавши двокімнатну квартиру у Броварах.

"Дуже шкода, що через мою політичну діяльність, статус народного депутата і голови комітету мої батьки отримали хвилю негативу і безпідставних звинувачень на свою адресу", – додав Клочко.

Довідка

Андрій Клочко обраний народним депутатом на позачергових виборах до Верховної Ради 2019 року за списком партії "Слуга народу".

7 вересня журналісти Bihus.Info повідомили, що за кілька років депутатства "Слуги народу" Андрія Клочка його 70-річна матір Наталія стала власницею двох квартир у Києві, будинку, земельних ділянок і авто вартістю приблизно 14,5 млн грн.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що Клочко дасть антикорупційним органам усі необхідні пояснення щодо походження майна своїх родичів.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: