fbpx
Сьогодні
Новини компаній 09:25 08 Вер 2021

BGV Group Management відкрила сучасний ФАП на Житомирщині

English version here

Фото: BGV Group Management

ТОВ «Пержанська рудна компанія», яка входить до BGV Group Management Геннадія Буткевича, відремонтувала та відкрила новий сучасний фельдшерсько-акушерський пункт у селі Перга Олевського району Житомирської області.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що зусиллями Пержанської рудної компанії зробити капітальний ремонт ФАПу вдалося усього за три місяці. До цього у селі, за словами завідувачки медичного закладу, через незадовільні умови роботи у фельдшерському пункті лікувати пацієнтів доводилося вдома. Коштами компанії було відремонтовано дах медичного закладу, виконано утоплення приміщення, встановлено сучасне електричне опалення та бойлер для нагріву води, оновлено прибудинкові комунікації, а також закуплено нові меблі та частину медичного обладнання. Загальна вартість капітального ремонту фельдшерсько-акушерського пункту у селі Перга становила близько 1,2 мільйона гривень.

«Міська рада через брак коштів не могла реалізувати такий проєкт. Тому вся громада радіє, що в рамках соціальних угод та співпраці нашої громади з Пержанською рудною компанією нам вдалося не просто оновити місцевий фельдшерсько-акушерський пункт, а взагалі вдихнути життя у наше село. Такі покращення для громади є дуже потрібними», — зазначив староста села Перга Анатолій Хомутовський.

«Нарешті наші люди зможуть отримувати якісні медичні послуги і нарешті наші медичні працівники будуть працювати в комфортних умовах. Пержанська рудна компанія дарує не тільки надію, вона дарує життя», — додав заступник Олевського міського голови Юрій Данюк.

BGV Group Management відкрила сучасний ФАП на Житомирщині

Фото: BGV Group Management

Оновлений фельдшерсько-акушерський пункт — це вже не перший проєкт від Пержанської рудної компанії. Протягом трьох років компанія реалізувала низку важливих ініціатив у рамках соціальних угод для економічного та культурного розвитку Олевської територіальної громади. Так, за кошти Пержанської рудної компанії було відремонтовано школу в селі Перга та організовано там комп'ютерний клас, встановлено опалювальну систему у школі села Юрове, оновлено фельдшерсько-акушерський пункт, відремонтовано міст та оснащено освітленням село Рудня Перганська, проведено повне освітлення села Перга та встановлено ігровий майданчик на території місцевого дитячого садочку, надано фінансову допомогу Олевському професійному ліцею та Олевському краєзнавчому музею. Також Пержанська рудна компанія регулярно перераховує кошти для запобігання поширення коронавірусу в межах регіону.

Загальна сума коштів, які виділила компанія на фінансування проєктів у рамках соціальних угод, склала понад 6 мільйонів гривень.

Наразі спільно з представниками територіальної громади та міської ради Пержанська рудна компанія визначає подальшу стратегію та перелік проектів, які будуть профінансовані найближчим часом для покращення інфраструктури та сфери надання послуг у регіоні.

Довідка

BGV GROUP MANAGEMENT — це інвестиційна компанія, заснована у 2015. BGV контролює кілька компаній, які володіють ліцензіями на розвідку та видобуток корисних копалин і металів. Компанія інвестує у видобуток і родовища, які містять рідкісні корисні копалини, що використовуються для розвитку важливих сучасних технологій. Основним напрямом діяльності BGV є поступовий розвиток потенціалу країни та сприяння переходу України від економіки ресурсів до економіки виробництва кінцевого продукту (наприклад, електромобілів, літієвих батарей тощо).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: