fbpx
Сьогодні
16:43 08 Вер 2021

Актора Талашка слідом за домаганнями звинуватили ще й у зґвалтуванні 17-річної. Він заперечує

Народного артиста України та викладача Київського національного університету імені Карпенка-Карого Володимира Талашка звинуватили у зґвалтуванні 17-річної дівчини. Раніше низка студенток та абітурієнток вишу заявляли про домагання.

Про це пише «Суспільне».

Про інцидент заявила маркетологиня Марія Матрос, яка не була студенткою Талашка. За її словами, актор зґвалтував її у 17-річному віці. Тоді він нібито запропонував їй вступити до університету і приїхати до Києва послухати іспити.

За словами дівчини, насправді іспити відбувалися за два тижні до дати, на яку її запросив Талашко. А коли вона приїхала, актор нібито почав до неї чіплятися.

«В якийсь момент я зрозуміла, куди це все і кажу йому "Володимире Дмитровичу, схаменися, тобі 62 роки, тобі треба все це робити з тими, хто тобі за віком підходить. І я йому кажу, що я не хочу, але він продовжує наполягати, і я розумію, що мені ніхто не повірить… І я вирішила піддатися цій всій історії й поїхати якомога швидше», — розповіла Матрос.

Вона запевняє, що тоді вирішила не починати скандал через відомого поважного чоловіка, однак тепер вирішила про все розповісти, щоб підтримати інших жінок, які виступили проти Талашка.

Водночас сам Талашко на запитання «Суспільного» щодо ймовірного зґвалтування сказав: «Нічого не знаю, вперше чую це».

Звинувачення у домаганнях

На початку серпня сценарист Богдан Панкрухін розповів про історії двох дівчат, які заявляють про домагання з боку Талашка. Після цього сценарист почав отримувати численні повідомлення від інших студенток, які також стикнулися з домаганнями актора.

У Міністерстві культури та інформаційної політики заявили, що «глибоко стривожені» такими звинуваченнями щодо викладача та негайно ініціювали службове розслідування.

Сам викладач категорично заперечив звинувачення у домаганнях.

Нагадаємо, народного артиста України, викладача Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого Володимира Талашка звинуватили в сексуальних домаганнях до студенток.

Сам Талашко також відреагував на звинувачення в домаганнях.

Раніше в університеті розповіли, що ще ніхто офіційно не скаржився на викладача. Попри це, Талашка відсторонили від роботи на час розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: