fbpx
Сьогодні
11:19 07 Вер 2021

Разумков відкрив шосту сесію Верховної Ради дев'ятого скликання

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив шосту сесію Верховної Ради дев'ятого скликання.

Під час сьогоднішнього засідання складе присягу народний депутат, йдеться у порядку денному.

Також депутати розглянуть у першому читанні законопроєкт №5324 "Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання питання розроблення порядку присвоєння кваліфікаційних категорій і педагогічних звань педагогічним працівникам". Також зареєстровано альтернативний законопроєкт.

У другому читанні парламент розгляне проєкт закону №4416-1 "Про внесення змін до Закону України "Про індустріальні парки", спрямованих на залучення інвестицій в промисловий сектор економіки шляхом запровадження стимулів в індустріальних парках".

За основу депутати розглянуть законопроєкт №5467 "Про формування та розміщення державного та/або регіонального замовлення на підготовку фахівців з вищою, фаховою передвищою освітою, наукових, науково-педагогічних кадрів, кваліфікованих робітників та слухачів підготовчих відділень закладів вищої освіти, на післядипломну освіту".

Також у першому читанні Рада розгляне проєкт закону №5641 "Про внесення змін до деяких законів України щодо військової освіти та науки".

У другому читанні народні депутати розглянуть законопроєкт №4236 "Про внесення змін до деяких законів України щодо активізації діяльності наукових парків".

У першому читанні парламентарії розглянуть проєкт закону №5498 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки наукової і науково-технічної діяльності".

Крім того, за основу Рада планує розглянути законопроєкт №5499 "Про внесення змін до Митного кодексу України щодо підтримки наукової і науково-технічної діяльності".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: