fbpx
Сьогодні
12:51 07 Вер 2021

Замість Монастирського: у Раді склав присягу новообраний депутат Швачко

Антон Швачко, зареєстрований народним депутатом за списком партії "Слуга народу" замість призначеного на посаду міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, склав присягу народного депутата.

Про це повідомляє "Укрінформ", передає Рубрика.

"Присягаю на вірність народу України. Зобов'язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет та незалежність України, дбати про добробут Вітчизни і добробут українського народу. Присягаю додержуватися Конституції України та законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників", – сказав Швачко під час виступу з трибуни парламенту.

Голова ВР Дмитро Разумков привітав нового народного депутата.

Довідка

Верховна Рада 16 липня призначила народного депутата із фракції "Слуга народу" Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. За це рішення проголосував 271 парламентарій.

У зв'язку з цим парламент достроково припинив його депутатські повноваження, а ЦВК 23 липня визнала Швачка обраним народним депутатом як наступного за черговістю у списку "СН" кандидата (№139).

Пізніше ЦВК зареєструвала Швачка народним депутатом за списком партії "Слуга народу" на позачергових парламентських виборах 21 липня 2019 року.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: