fbpx
Сьогодні
15:55 07 Вер 2021

Арахамія анонсував три-чотири кадрові зміни в Кабміні, але не назвав прізвищ

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія анонсував три-чотири кадрові зміни в Кабінеті Міністрів, але відмовився називати прізвища потенційних кандидатів на звільнення.

Про це Арахамія сказав журналістам у кулуарах Верховної Ради, передає "Укрінформ".

"Планується три-чотири заміни кадрові (в уряді – ред.), але ми не будемо їх анонсувати заздалегідь. Чому? Тому що це шкодить роботі того міністерства, про яке згадується. Тому що вже наступного дня після того, як журналісти в заголовках показують, що такий-то міністр вже йде, потім ніхто вже цього міністра не слухає, він не може виконувати свої обов'язки фактично. А часовий лаг між новинами і рішенням може бути два-три тижні, можливо навіть місяць. Не хочеться просто, чесно кажучи, підставляти міністерства в таку ситуацію, ми вже навчилися, тому отримаємо інтригу в цьому процесі", – сказав він.

Арахамія підтвердив, що вже протягом 1,5 місяця ведуться співбесіди з потенційними новими очільниками міністерств.

Голова фракції "СН" також прокоментував ймовірність призначення генерального директора Укроборонпрому Юрія Гусєва на посаду міністра оборони.

"Він працює главою Укроборонпрому. В Укроборонпромі реально рекордні результати за декілька років: у нього росте експорт, росте зайнятість, зарплати виплачуються співробітникам, нову продукцію починають випускати. Він на своєму місці, йому все подобається, він нікуди не рветься", – зазначив Арахамія.

Як повідомляла Рубрика, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков неодноразово заявляв, що не виключає, що восени 2021 року відбудуться кадрові перестановки в Кабінеті Міністрів. Подібні заяви також робили представники фракції "Слуга народу" у ВР.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: