fbpx
Сьогодні
22:45 06 Вер 2021

У Порошенка заявили, що перед поїздкою Зеленського в США влада терміново закрила справу щодо п'ятого президента

Кримінальне провадження проти п'ятого президента України Петра Порошенка, розпочате за заявою олігарха Ігоря Коломойського, закрито перед візитом чинного глави країни Володимира Зеленського в США.

Про це повідомили адвокати Порошенка, яких цитує сайт партії "Європейська солідарність".

"Буквально синхронізовано з вильотом президента Зеленського до США було закрито кримінальне провадження, яке в свій час було зареєстровано за заявою Коломойського", –  сказав адвокат Ігор Головань.

Як повідомляється, Порошенка і керівництво тодішнього Нацбанку України, Гонтареву і Рожкову звинувачували в тому, що вони "заважали господарській діяльності" Коломойського, в тому, що вони "розкривали комерційну таємницю" Коломойського, "зловживали владою і посадовим становищем".

Зазначається, що розслідування велося понад рік, але перед візитом Зеленського в США було закрито в терміновому порядку.

За словами адвоката Іллі Новікова, "Зеленський чудово знав, що у США, якщо до моменту, коли він туди прилетить і почне зустрічатися, ці провадження все ще будуть в активному режимі, будуть розслідуватися – це викличе запитання, і він хотів їх уникнути".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: