fbpx
Сьогодні
12:36 05 Вер 2021

Українські десантники візьмуть участь у військових навчаннях "Saber Junction – 2021", що буде у Німеччині

На базі Багатонаціонального міжвидового центру з підтримки боєготовності (JMRC), що у Німеччині, розпочнеться багатонаціональне тактичне навчання "Saber Junction – 2021".

Про це повідомляє пресслужба Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Відомо, що у навчанні, яке буде проходити в районі міста Хохенфельс, візьмуть участь кілька тисяч військовослужбовців з більше двадцяти країн-членів НАТО та інших держав.

Україну представлятиме ротна тактична група 122-го окремого аеромобільного батальйону 81 окрема аеромобільна бригада Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

"Відзначимо, що особовий склад даного підрозділу має чималий бойовий досвід, набутий в бойових діях з російсько-окупаційними військами в районах проведення АТО та ООС", – підкреслили в Командуванні.

Saber Junction – 2021 Saber Junction – 2021

Прибувши до місця проведення навчання, іноземні партнери організували для українських десантників ознайомчу екскурсію Багатонаціонального міжвидового центру. Десантники знайомилися з озброєнням та військовою технікою, яка є на озброєнні країн НАТО та поспілкувалися з колегами.

На даному етапі, тривають заходи підготовки озброєння та військової техніки до участі у багатонаціональному тактичному навчанні "Saber Junction – 2021". Українські десантники відпрацьовуватимуть навчально-бойові завдання спільно з підрозділами 2-го кавалерійського полку Збройних Сил США.

Saber Junction – 2021 Saber Junction – 2021

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: