fbpx
Сьогодні
12:50 05 Вер 2021

У Києві триває Всеукраїнський марш за права тварин

У столиці Україні розпочалася наймасштабніша гуманістична подія, покликана об'єднати людей навколо гуманістичних цінностей та привернути увагу громадськості до гострої потреби захисту тварин від жорстокості.

Про це пише пресслужба громадської організації UAnimals, яка є організатором маршу.

За ініціативи UAnimals Марш за тварин одночасно відбувається у Києві, Львові, Харкові, Тернополі, Одесі, Сєвєродонецьку, Чернігові – загалом у 30 містах України, а також в Антарктиді, на станції "Академік Вернадський".

Учасники Всеукраїнського маршу за права тварин звертаються до Президента України Володимира Зеленського, Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля та депутатів Верховної Ради України з вимогою законодавчої заборони цирків із тваринами, контактних зоопарків, дельфінаріїв, хутрових ферм і притравочних станцій.

Також вони вимагають справедливості та закликають сприяти притягненню до відповідальності живодерів і "догхантерів".

Серед зіркових гостей була Jerry Heil, яка є веганом, виступає за збереження природи та захист тварин. Вона також презентувала на марші свій гімн захисників тварин.

"Нам кажуть, що захист тварин не на часі. Але ми зібралися тут, бо гуманність завжди на часі. Підприємці, актори, артисти, волонтери, студенти, пенсіонери, ветерани – ми всі різні, але разом вимагаємо одного: врятувати тварин!", – зазначають захисники тварин.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: