fbpx
Сьогодні
18:10 05 Вер 2021

У Британії запустили проєкт проти домашнього насилля у формі модного кампейну

Британська організація Women's Aid, що протидіє домашньому насиллю, та креативна агенція Engine запустила проєкт проти примусового контролю у формі модного кампейну.

Про це пише lbbonline.

Ініціатива "Не власність моделі" (Not Model's Own) повторює модну рекламу з глянцевих журналів: зазвичай біля зображень моделей пишуть бренди, в які вона одягнені, імена фотографів, візажистів, перукарів, стилістів. Проте в "Не власність моделі" підписи інші: "Спідниця — від партнера моделі; Зачіска — від партнера моделі; Макіяж — від партнера моделі; Тривога — від партнера моделі; Ізоляція — партнера моделі; Небезпека — від партнера моделі".

проєкт проти домашнього насилля

Крістофер Рінселл, креативний директор Engine Creative, говорить: "Те, що ми зобразили молодих жінок на модних знімках, а потім вони усвідомлюють, що за глянцевим фасадом криється зловісна вразливість, сподіваємося, підвищить обізнаність про примусовий контроль та допоможе глядачеві поставити під сумнів все, що не здається нормальним у ваших стосунках".

Примусовий контроль — це модель поведінки, яку використовують для контролю, маніпулювання або залякування іншої людини. Хоча примусовий контроль у Великій Британії незаконний із грудня 2015 року, кількість таких злочинів зростає.

Зображення кампанії з'являтимуться в жіночих журналах та у вибраних точках швидкого харчування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: