fbpx
Сьогодні
21:31 05 Вер 2021

На Житомирщині фабрика шиє чоловічі штани на експорт

Фото: ukrinform

Фабрика в Новограді-Волинському на Житомирщині у рік шиє майже мільйон пар чоловічих штанів преміум-сегменту, 98% з яких експортують.

Про це Укрінформу розповів голова спостережної ради виробничо-комерційної фірми Микола Сиченко.

«Сьогодні ми виготовляємо 4000 виробів у день і близько 1 млн виробів на рік. Шиємо чоловічі штани преміального сегменту і високої якості, які продаються у 50 країнах світу. Це країни Західної Європи, величезним ринком збуту є Швейцарія, Австрія, Бельгія, Нідерланди, а також Америка і Канада. 98% продукції, виготовленої у нас, йде на експорт і тільки 2% ми продаємо на внутрішньому ринку під власним брендом», – зазначив Сиченко.

фабрика шиє чоловічі штани

Фото: ukrinform

За його словами, чоловічі шати шиють з натуральної тканини. Йдеться про бавовну, в якій міститься до 5% еластану, аби такі вироби були зручними.

«Тканина у нас здебільшого європейського виробництва, 90% з якої постачаємо з Італії, Іспанії, Німеччини», – додав голова спостережної ради.

фабрика шиє чоловічі штани

Фото: ukrinform

Наразі на фабриці працюють 550 людей і планують збільшити штат працівників до 1000 осіб, розширити виробничі потужності на 4 тис. кв. м та виготовляти 1,5 млн виробів у рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: