fbpx
Сьогодні
09:42 04 Вер 2021

У Діамантовій Лізі Магучіх перемогла росіянку, з якою робила фото на Олімпіаді-2020

Фото: Diamond League

"Бронзова" призерка цьогорічної Олімпіади в Токіо Ярослава Магучіх з другим найкращим стрибком у сезоні перемогла на етапі Діамантової ліги.

Про це пише Суспільне.

Відомо, що сезон Діамантової ліги-2021 завершився етапом у Брюсселі. Україна в Брюсселі була представлена трьома легкоатлетками, трьома стрибунками у висоту – Ярославою Магучіх, Іриною Геращенко та Юлією Левченко. Перші дві уже гарантували собі вихід до фіналу сезону Діамантової ліги, Левченко могла це зробити на останньому етапі.

Крім українок у Брюсселі також виступали медалістки Олімпіади-2020 Марія Ласіцкене та Нікола Макдермотт, а ще бельгійка Нафіссату Тіам. Усього на старт вийшли дев'ять спортсменок.

На висоті 1.98 м в секторі залишилися три спортсменки – усі медалістки Олімпіади-2020.

Висоту 1.98 м та 2.00 м усі три стрибунки взяли, а ключовою виявилася висота 2.02 метра. Її змогла з першої спроби взяти лише Ярослава Магучіх, яка одразу перемістилася на перше місце за спробами.

Ласіцкене після першого невдалого стрибка перенесла інші на 2.04 м, Макдермотт зробила це після другої невдалої спроби. Однак обидві стрибунки не підкорили планку 2.04 м. Також не змогла її взяти і Магучіх, але вона залишилася єдиною, хто взяв 2.02 метра!

Для Ярослави – це перша перемога з молодіжного чемпіонату Європи. Вона уперше в сезоні перемогла одразу і Ласіцкене, і Макдермотт. Перемога Ярослави над Ласіцкене уже друга в сезоні (перша – у Дессау, на першому старті).

Нагадаємо, 19-річна легкоатлетка Ярослава Магучіх, яка виграла для України "бронзу" на Олімпіаді в Токіо, зробила фото зі спортсменкою від Росії Марією Ласіцкене. Останню називають "довіреною особою Путіна".

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: